Bli medlem
Ge en gåva

Jonas Bergstedt

Ledamot

jonas.bergstedt@diabetes.se

Det var år 2002 som mitt engagemang började på allvar. Jag blev inbjuden till en inspirationshelg med Ung Diabetes vilket blev startskottet. Jag fick möjligheten att arbeta med frågor som kändes relevanta för mig och jag kunde vara med och påverka situationen för unga med diabetes. Sedan dess har jag gjort ytterligare en omgång i Ung Diabetes, och ett antal år både i lokal- och länsförening. Dessa engagemang har gett mig många erfarenheter och kontakter som jag har stor nytta av i min roll som ledamot i förbundsstyrelsen.

Mina intresseområden och kompetenser ligger framförallt inom det kommunikativa och inom utvecklingsarbetet. Jag intresserar mig för nya tekniska innovationer och plattformar för att införskaffa och utbyta information, kunskaper och erfarenheter. Det här är ett område där det händer mycket och vi följer utvecklingen med spänning.

Född 1981 i Katrineholm, numera boendes i Umeå. Arbetar som webbredaktör och har tidigare erfarenhet som lärare, handledare och inom kundservice. Jag fick under min studietid upp intresset för föreningsliv och har innehavt ett tiotal olika positioner inom olika föreningar sedan dess. Jag brinner för att utveckla och modernisera hur vi organiserar oss och anpassar oss efter nya förutsättningar. Älskar förutsättningslös “brainstorming” och vill ha högt i tak när jag diskuterar.

Senast uppdaterad 22 maj 2018