Bli medlem
Ge en gåva

Diabetesloppet

Örnsköldsviks Diabetesförening arrangerar årligen Diabetesloppet/Livets Gång där du kan springa eller promenera till förmån för svensk diabetesforskning och för globala projekt som förser barn och unga med insulin och hjälpmedel i fattiga länder.

Diabetesloppet 2021

Detta år så blir Diabetesloppet den 15:e maj. Precis som ifjol har vi gjort en del förändringar mot tidigare år pga den rådande pandemin. Starten är som vanligt vid Hägglundsparkeringen, närmast Gimåtbron och den är rullande mellan 10-14. Du kan även vara med på distans och passar inte den dagen så har vi förlängt loppet hela veckan efter. Så möjlighet finns att motionera fler gånger till förmån för diabetesforskningen.

Alla som betalar minst 50 kr deltar i ett lotteri med fina vinster från våra sponsorer. Swischnr 123 147 86 01. Se affisch här.

Diabetesloppet 2020

Inför årets Diabeteslopp fick vi göra en del förändringar pga den rådande coronapandemin. Men vi genomförde loppet både på plats vid Höglandssjön samt virtuellt. Trots sämre förutsättningar detta år så är vi mycket nöjda med resultatet. Klicka här om du vill läsa mer.

Diabetesloppet 2019

2019 så var det femårs jubileum för Diabetesloppet och även detta år blev det ett lyckat arrangemang som samlade in pengar till viktig forskning. Klicka här om du vill läsa mer. 

Diabetesloppet 2018

Diabetesloppet 2018 blev mycket lyckat och vi hade tur att vädergudarna var med oss även detta år. Om du klickar här (dokumentet öppnas i nytt fönster) så kan du läsa mer om vårt fantastiska arrangemang till förmån för diabetesforskning och till barn med diabetes i utvecklingsländer som behöver vård och medicin.

Livets Gång/Diabetesloppet 2013-2017

Här finns referat från Livets Gång/Diabetesloppet mellan 2013-2017. Klicka här

Senast uppdaterad 29 augusti 2020